Van de voorzitter

Beste ODC-ers,

Wat een apotheose van het seizoen 2023-2024 hebben we samen beleefd.

Na het feest van het behaalde kampioenschap van ons eerste elftal was daar afgelopen 'weekend' ook nog de veilingavond, de biercantus en het 5 tegen 5 voetbaltoernooi.

Het was in één woord grandioos!!

De veilingavond werd bezocht door vele ODC-ers, sponsoren en vrienden van ODC.

In een prachtig decor werd in de feesttent een geweldige sfeer neergezet waarin de aangeboden kavels per opbod werden “verkocht'.

Het resultaat was ongelofelijk: € 61.268,=

Daar mogen we met zijn allen heel erg trots op zijn! Het tekent voor mij weer de verbondenheid en betrokkenheid bij onze club!

Maar degenen die het meest trots mogen zijn, zijn in mijn ogen de mensen van de organisatie, die ik hierbij echt wil benoemen: Matthijs, Tommie, Rob, Nathalie en Sjef.

Vele uren, dagen, maanden werk en voorbereiding heeft zich echt uitbetaald. Deze mensen verdienen een groot compliment en een reuze dankjewel.

Verder wil ik de beide veilingmeesters van de avond bedanken; Mark en Rob. Zij hebben met hun bijzondere presentatie de mensen enthousiast gemaakt om de biedingen steeds te verhogen. Dank!

Ook wil ik alle sponsoren bedanken die hun diensten en producten ter beschikking hebben gesteld. Een stofzuiger, een shirt, een huis, een entreekaartje, een BBQ, een etentje........

alles heeft bijgedragen tot het prachtige resultaat.

In mijn ogen mogen we gerust spreken van een memorabel evenement in de ODC geschiedenis!

En 'last but not least' bedank ik alle vrijwilligers die voor en achter de schermen keihard gewerkt hebben om zowel de veilingavond als de biercantus en het 5 tegen 5 toernooi tot een groot succes te maken: ontzettend bedankt!

Voor nu sluiten we het prachtige seizoen 2023-2024.

Even lekker vakantie vieren, luieren en genieten van alle andere mooie dingen naast het voetbal, om ons zodoende weer op te kunnen laden voor nieuwe uitdagingen.

Zowel sportief als bestuurlijk!

Namens het bestuur wens ik iedereen een hele mooie, zonnige zomervakantie.

Walter van der Linden




Auteur: Walter van der Linden