O.D.C. OPENT VERBOUWDE KANTINE OP SPORTPARK MOLENWIJK

O.D.C. OPENT VERBOUWDE KANTINE OP SPORTPARK MOLENWIJK

De Boemerang: een mooie plek om wedstrijden te analyseren

Het kostte drie maanden tijd en een forse dosis energie, maar zondag 22 september -voorafgaand aan het gewonnen (!) eerste competitieduel van O.D.C. 1 - was het eindelijk zover: de nieuwe kantine van Sportpark Molenwijk werd geopend. Mark van der Steen (binnenkort ook in te huren als professioneel spreekstalmeester) nam namens de door persoonlijke omstandigheden afwezige voorzitter Walther van der Linden het woord.

Een vernieuwde keuken met snackhoek, een nieuwe vloer, een klimaatsysteem, een hoekje met twee dartsborden, twee grote schermen waarop onder meer voetbalwedstrijden getoond kunnen worden én nieuwe meubels.

Het wensenpakket van O.D.C. is uitgekomen na de ingrijpende verbouwing van De Boemerang. En daar mag de club trots op zijn, zeker ook omdat alles is betaald vanuit eigen middelen én is gedaan door eigen mensen. Een groot gedeelte van dit bedrag werd opgehaald tijdens de veiling ten behoeve van het aankomende 100-jarig bestaan.

Mark zegt het treffend: “We hebben een frisse en moderne kantine waarin we, heel veel herinneringen gaan maken. En precies dit is wat O.D.C. wil bieden: een fysieke plek waar iedereen onder het genot van een biertje of bakje koffie de wedstrijden van de verschillende teams kan analyseren.”

WOORD VAN DANK

Mark bedankte de vele vrijwilligers die zich belangeloos hebben ingezet om de verbouwing te doen slagen. Een speciaal woord van dank was er voor Bouwbedrijf BLT en de familie Hulskes, Maarten van Oirschot (voor de plafonds), Rob en Eric Scholten (voor de vloer), Kevin Schellekens (voor de installaties), Van Kleef (voor het schilderwerk), Tim Hulskes (voor het stucwerk), Ger van den Hout (voor de bar) én Frans Schoenmakers (voor de elektra).

Extra aandacht was er voor clubman Wim Kanters, die de complete verbouwing begeleid heeft en daar drie maanden lang bijna fulltime mee bezig was. Ook Kanters zelf is tevreden met het resultaat van de verbouwing. ,,Kijk eens om je heen”, straalt hij. ,,Wat een drukte. Hier doen we het voor. We willen een representatief clubhuis hebben en dat is gelukt.”

Foto's: Jan van der Steen



Odc opening kantine 66 Odc opening kantine 55 Odc opening kantine 62

Auteur: Linda van de Wiel