Kick-off Voetbalplaatjesactie bij ODC: Een groot succes!

Vandaag was het zo ver: de officiële kick-off van de langverwachte voetbalplaatjesactie, mede mogelijk gemaakt door Albert Heijn Boxtel.
In een feestelijke sfeer ontving Feijs van Eeuwijk het allereerste exemplaar van het plaatjesboek uit handen van Ronald de Jong van Albert Heijn Boxtel. Feijs werd speciaal naar voren geroepen en kreeg een ereplaats vooraan in kantine De Boemerang. Hij ontving het eerste boek omdat hij als allereerste op de foto is gezet, een eer die hem toekomt!
Deze vierde editie van het plaatjesboek komt uit ter ere van ons 100-jarig bestaan, een mijlpaal waar we als club enorm trots op mogen zijn. Ronald de Jong benadrukte tijdens zijn toespraak het belang van deze gelegenheid en onze rijke geschiedenis en de verbinding die ODC maakt.
De voetbalplaatjescommissie, bestaande uit Mariska Raaijmakers, Meriam en Peter Verhoeven, René van Esch en Sjef Vermeer, werd in het zonnetje gezet met prachtige bloemen als dank voor hun tomeloze inzet en toewijding. Dankzij hun harde werk is deze actie een groot succes geworden.
Fotograaf Hans Verberk heeft ervoor gezorgd dat alle helden van ODC op hun best werden vastgelegd voor het plaatjesboek. Zijn foto's brengen de spelers tot leven en maken het boek een verzameling om trots op te zijn.
Een speciaal woord van dank gaat uit naar iedereen die heeft bijgedragen aan het mogelijk maken van dit prachtige project, waaronder de sponsoren die in het boek vermeld staan. Zonder hun steun was dit niet gelukt. We hopen dat alle leden, fans en verzamelaars net zoveel plezier zullen beleven aan het verzamelen van de voetbalplaatjes als wij hebben gehad bij het maken ervan.
Vanaf maandag 21 oktober ontvang je een setje plaatjes bij elke € 10,00 aan boodschappen bij Albert Heijn Boxtel. Veel verzamelplezier!

Foto's: Hans Verberk/Boxtel Digitaal



Uitreiking 6 Uitreiking 7 Uitreiking 5 Janne AH

Auteur: Nathalie van den Bogaard