Goeie wedstrijd maar geen punten

Vandaag een wedstrijd tegen CHC thuis. Zij staan bovenaan dus het belooft een spannende wedstrijd te worden.

Iedereen was fit en had er zin in. De wedstrijd begon voor ons goed. We creëerden kansen, jammer genoeg nog geen goal in het eerste kwart maar wel vertrouwen. Het tweede kwart was ook heel goed maar weer geen goal. In de rust kregen we heel veel positieve woorden van de trainers. In het derde kwart vergaten we even te voetballen op de manier van het eerste en tweede kwart, dus 0-1..Daarna hadden we het wel weer goed opgepakt maar geen goal. Het vierde kwart begon goed met….een GOAL voor ons!!! Mooie goal van Lucas waardoor wij het gelijk trokken, maar dat gelijkspel konden we snel vergeten want voor je het wist was het 1-2, 1-3 en 1-4, jammer! Het enige wat ik te zeggen heb is: goeie wedstrijd maar geen punten.

Auteur: Boaz Ophof