Creators FC bezoekt VV Nijnsel: donderdag 3 oktober 2024

Op donderdag 3 oktober speelt een team van bekende YouTubers en influencers een benefietwedstrijd tegen VV Nijnsel, ter ere van de oprichting van de VV Nijnsel Foundation.

Het team van Creators FC, met onder andere Glenn Helder, neemt het deze avond op tegen een team van VV Nijnsel. De aftrap is om 19:30 uur. Een kaartje kost € 8,45, inclusief € 0,95 servicekosten.

Waar gaat de opbrengst naartoe? Zoals altijd bij wedstrijden van Creators FC, gaat de volledige opbrengst naar het goede doel. In dit geval gaat de opbrengst naar de VV Nijnsel Foundation.

Je kunt eenvoudig een kaartje kopen via www.creatorsfc.club. Vanaf 18:00 uur ben je welkom op sportpark Den Eimert. Dan heb je alle tijd om een parkeerplek te vinden en een mooi plekje langs het veld te zoeken.

Wie zijn Creators FC? Eigenlijk hebben ze weinig introductie nodig. Dit fantastische initiatief zag het levenslicht in 2016 en bestaat uit superenthousiaste YouTubers en influencers met maar liefst 650.000 volgers op TikTok, 235.000 abonnees op YouTube en 135.000 volgers op Instagram. In de afgelopen acht jaar hebben ze meer dan anderhalf miljoen euro opgehaald voor verschillende goede doelen. Creators FC is een van de populairste kanalen in Nederland en België, en nu komen ze naar Nijnsel!

Dit is een unieke kans om deze sterren van dichtbij te zien én tegelijkertijd het goede doel te steunen. Win-win dus! Zorg dat je deze kans niet mist, scoor snel je kaartje en kom op donderdag 3 oktober naar ons sportpark aan de Sportlaan voor een enerverende en onvergetelijke avond.

Creators FC en VV Nijnsel kijken uit naar je komst!

Markeer donderdag 3 oktober 2024 in je agenda, bestel je tickets en deel dit bericht met je teamgenoten, vrienden, familie, buren en kennissen!



Unnamed 2 Unnamed 1 Unnamed

Auteur: Ariën Egge